KAARTEN NU VERKRIJGBAAR!

- alleen op te halen in bibliotheek Roden- GEPASTE, CONTANTE betaling - kaarten kunnen niet worden gereseveerd- vol=vol

Je kan het!  2+

Beeldende poppentheater over een jong vogeltje die denkt dat hij niet kan vliegen.

De kleine vogel Coco zit in zijn nestje en fantaseert over hoe het zou zijn om lekkere stront vliegjes te vangen en met zijn vogelvriendjes naar de hoogste boom te vliegen. Maar wat als hij de enige is die niet kan vliegen. Dat hij te pletter zou vallen als een dennenappel? Of erger, opgegeten door een kat?

Gelukkig leert de mama van Coco hoe we hem kunnen aanmoedigen. Met een stoer liedje en een vrolijke dans. Zo leren we allemaal onze vleugels uit te slaan.

Dit jaar zullen de ladders, harken en ander tuingereedschap uit het houten schuurtje van Bo de boswachter het decor vormen en de inspiratie zijn voor de 2+ voorstelling ‘Je kan het!’.

Coaching:               Renate Moespot

Concept & Spel:     Bram van Beusekom

1ste voorstelling van 9:30 - 10:00

2de voorstelling van 11:00 - 11:30

entree €3,50 p.p

kaarten zijn  alleen verkrijgbaar in de bibliotheek.

kaarten zijn niet te reserveren

vol= vol

ivm de 1,5mtr afstand tussen volwassenen, 1 begeleider per gezin, zodat er zoveel mogelijk kinderen de voorstelling kunnen zien.