In deze donkere maand neemt Henk Dikkema ons mee in de kleurrijke vlinderwereld. Dit aan de hand van zijn prachtige foto's en verhalen. Ga lekker zitten en geniet van de pracht!

Henk maakte de foto's voor het boek: Dagvlinders in Drenthe.

Aanmelden voor de activiteit is verplicht en kan tot en met dinsdag 28 september via https://www.welzijninnoordenveld.nl/activiteitenladder/

Deze activiteit is een onderdeel van De Kennismakers, dit is een samenwerking tussen Welzijn in Noordenveld en de Bibliotheek in Norg. Elke vrijdagochtend een activerende en inspirerende activiteit in en om de Brinkhof in Norg.
Samen maken we kennis!

Elke 1e vrijdag: Kenniscafé. het kenniscafe is voor mensen die graag hun kennis willen vergroten of geinformeerd willen worden over recente ontwikkelingen.

Elke 2de vrijdag: Creatief atelier: In een gezellige en ongedwongen sfeer kun je lekker aan de slag met wat jij graag doet. Tekenen, handwerken, handlettering, kaarten maken, alles mag. Je neemt zelf je spullen mee.

Elke 3de vrijdag: MOL Mannen Op Leeftijd: Een gespreksgroep voor mannen om onder begeleiding diverse onderwerpen te bespreken.

Elke 4de vrijdag:Er-op-uitje: Culturele, informatieve en gezellige uitjes naar bezienswaardigheden in de omgeving met begeleiding van een deskundige gids.

Elke (eventuele) 5de vrijdag: Een kop koffie en een kletspraatje.