De derde woensdag van de maand is er in de Bibliotheek van Norg het MaPacafé en Boekstart voorlezen voor kinderen van 0 tot 4 jaar

De meeste ouders en verzorgers vinden het leuk om contact te hebben met andere ouders van jonge kinderen. Dat kan tijdens het Mapacafé en BoekStart voorlezen. Kinderen van 0 tot 4 jaar zijn samen met hun vader, moeder, oppas, gastouder, oma of opa welkom in de Bibliotheek voor een gezellig voorleesavontuur en kennismaken met andere ouders en verzorgers. Koffie, thee en fruit staan klaar en zijn er vragen over het (samen)leven met kinderen, stel die dan gerust.

Deze activiteit is gratis, iedereen is welkom en je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. - opgave niet noodzakelijk

Maatregelen die we nemen ivm Corona: volwassenen houden 1,5mtr afstand van elkaar - handen wassen of desinfecteren bij binnenkomst- eigen kind verzorgen - eigen koffie/thee inschenken - bij klachten blijf aub thuis.